“The sky is my limit.

Toen ik klein was wilde ik ‘iets’ medisch gaan doen en levens redden. Later werd ik verliefd op alles wat met mode te maken had. Tegenwoordig ben ik vooral geïnspireerd door nieuwe technieken en innoverende ideeën.

Nu doe ik alles waar ik ooit van droomde. Als biomedisch ingenieur doe ik onderzoek naar de regeneratie van weefsels met behulp van (supramoleculaire) biomaterialen. Ik ontwerp slimme materialen die kunnen samenwerken met het lichaam zodat de schades gerepareerd kunnen worden. Daarnaast communiceer ik wetenschap op diverse manieren aan groot publiek en ben ik één van de Faces of Science ambassadeurs bij de Koninklijke Nederlandse Akademie van Wetenschappen. Tegelijk ben ik ook één van de ambassadeurs van de Balie STUDIO, om wetenschap een prominentere rol te geven in de media en de nieuwe generatie te inspireren en motiveren voor de wetenschap. Tot slot ben ik de mede-oprichtster en ontwerpster van het modemerk NOYA NOIR.

Ik hoor jullie al denken: ‘wat een uiteenlopende bezigheden’. Dat klopt! Ik ben een gedreven ingenieur met een brede interesse voor wetenschap en ondernemerschap. Kritisch en analytisch denkvermogen is mijn grootste kracht dat gepaard gaat met enthousiasme en creativiteit. Daarnaast werk ik als ingenieur oplossingsgericht naar mijn doel toe. Mijn brede scala aan interesses en ervaringen ondersteunen mij bij het bedenken en uitwerken van fundamentele oplossingen in de wetenschap tot aan het creëren en leiden van een innovatief concept in een bedrijf.

“Nothing in life is to be feared. It is only to be understood” – Marie Curie

Wetenschapper

Lees verder

Wetenschapscommunicator

Lees verder

Entrepreneur

Lees verder