Skip to main content

Entrepeneur

NOYA NOIR is een droom die ik deelde met een goede vriendin vanaf de middelbare school. Stiekem droomden we over het starten van een eigen bedrijf en het oprichten van eigen modelabel. Zonder enige voorkennis of opleiding was het een enorme uitdaging, maar met een gezonde dosis motivatie, doorzettingsvermogen en eisen zijn we deze uitdaging aangegaan. Het ontwerpen van een universeel mode-item die elk outfit afmaakt en geschikt kan zijn voor elke vrouw op de wereld. Een klassieke en tijdloze uitstraling is een pré en functionaliteit is een must.

Onze fascinatie voor reizen en andere culturen heeft tot deze unieke naam geleid. ‘NOYA’ betekent mooi ornament in het Arabisch en ‘NOIR’ betekent zwart in het Frans. Zwart is een essentiële kleur in de garderobe van elke vrouw. Naast een klassieke en elegante kleur is het ook een stoere kleur en daarom passend voor elke vrouw, precies zoals het label NOYA NOIR.

Nu is NOYA NOIR bekend van o.a. LINDA.meiden, ELLE NL, Glamour, Cosmopolitan, Cosmo girl, Grazia, Beau Monde, &C, Viva, Flair etc.

Dan Jing Wu - Entrepeneur